Caféconcept

Moeite om goed in gesprek te komen met je omgeving? Last van stroperig overleg met weinig resultaat? En helpt vernuftige digitale techniek of informatieavonden, inspraakavonden en symposia je ook niet verder? Probeer dan eens een talkshow als werkvorm. Met die gedachte biedt Michel Jehae al jaren een beproefd caféconcept aan: laagdrempelige informatieve talkshows, toepasbaar bij de meest uiteenlopende thema’s. Vaste elementen in deze talkshow: Informatief en open, de waarheid staat vooraf niet vast, het is inspirerend en door de prettige gesprekken, de column, de live muziek en de gedichten is het nog leuk ook om bij te wonen. De talkshow draagt bij aan het goede gevoel over je organisatie, ze versterkt je netwerk en het is goed voor je imago.

Bekijk alle caféconcepten.

Wilderniscafe

 

“Vele goede gesprekken gebeuren op café en niet zelden belanden grootse plannen eerst op een bierkaartje alvorens succesvol uit te werken. Van natuur bij een pint tot natuur to the point. Ik had al het voorrecht om als gast in enkele Milieucafés te mogen praten. En als Belgische gast kon ik telkens weer enthousiast meereizen met de Wilderniscafés naar aanleiding van de bijzonder mooie film De Nieuwe Wildernis. Een mix van muziek, woord en debat. Super concept en mooi opgezet. Ik ben fan!”

Ignace Schops, Directeur Regionaal Landschap Kempen en Maasland. President EUROPARC Federation, Goldman Prize Winner, Ashoka Fellow, Climate Leadership Corps.

.

Het Milieucafé is een verfrissende manier om bedreiging en bescherming van milieu en natuur begrijpelijk te maken voor een groot publiek. Michel Jehae weet op rustige en sympathieke wijze de (politiek) verantwoordelijken, beleidsmakers, ondernemers en beschermers te interviewen en op gepaste wijze debat en discussie naar oplossingen en conclusies te leiden. Zijn vakkennis en persoonlijke aanpak, waarbij de gast wordt uitgenodigd te spreken over hoe de natuur en het milieu invloed hebben op zijn beslissingen, gecombineerd met de ongedwongen sfeer waarin de gast zijn hart kan luchten liggen ten grondslag aan de al jaren druk bezochte levendige debatten van het Milieucafé.

Jaap Dirkmaat, directeur Vereniging Nederlands Cultuurlandschap.