Presentator

Presentator | debatleider | interviewer

Ervaren presentator, interviewer en debatleider. Met Michel Jehae haal je een vakman in huis, met de kennis en ervaring om het gesprek over natuur en milieu te stimuleren en te faciliteren. Hij doet dit niet alleen inhoudelijk vakkundig, maar ook met veel inspiratie en plezier. Hij brengt letterlijk en figuurlijk een andere groene stijl.

Michel in actie als presentator bekijk alle projecten.

IMG_5885WP

“Michel Jehae is een uitstekend en sprankelend debatleider, die met verstand van zaken zorgt voor een levendig debat dat echt ergens over gaat.”

Marjan Minnesma, Directeur Stichting Urgenda.

.

“Michel Jehae verstaat het vak van dagvoorzitter als geen ander. Daarbij geeft hij ook goede ondersteuning bij het opzetten van de bijeenkomst. Met gevoel voor humor, voor het proces en de inhoud leidt hij het debat in goede banen. Hij vindt het belangrijk dat de bijeenkomsten het gewenste resultaat hebben. Voor het derde jaar leidt Michel Jehae daarom de serie rondetafels ‘Stookjerijk’ van de Natuur en Milieufederaties.”

Maarten Visschers, landelijk projectleider Stook Je Rijk.

.

“Bij inhoudelijk stevige discussies weet Michel op een professionele manier het gesprek te begeleiden en de hoofdlijnen vast te houden. Met gevoel voor humor spreekt hij het publiek aan en betrekt hen ook bij het gesprek, wat er voor zorgt dat de bijeenkomst interactief en levendig  verloopt.”

Simone Prinsen, communicatieadviseur Natuurmonumenten.